Bedrijven

Wat doen we dit jaar met Sinterklaas en Kerst?

Elk jaar opnieuw moeten bedrijven een beslissing nemen over de vraag of er aan het eind van het jaar iets leuks gedaan wordt voor relaties en/of personeel.

Indien u hiertoe positief besluit is de volgende vraag: 'Wat doen we dit jaar? Hetzelfde als vorig jaar of verzinnen we wat anders?'

Iets voor een goed doel misschien?

'De Wonderkerstboom' helpt u bij uw keuze.
Dit prachtige Kerstboek met een goede prijs-kwaliteit-verhouding is door z'n luxe uitstraling een gewild en representatief cadeau artikel voor uw relaties, uw personeel - hun kinderen en kleinkinderen - in de vorm van een Sinterklaas- of Kerstcadeau/pakket. .

Met de aanschaf van 'De Wonderkerstboom' voor €9,95 geeft u én een prachtig presentje weg én u steunt met €5,- een goed doel naar uw keuze.

Denk ook eens aan een plaatselijk goed doel

Het goede doel van uw keuze kan zijn een landelijke goededoelenorganisatie of een plaatselijk goed doel zoals een(sport)club/vereniging of een culturele instelling.
Een combinatie van beide kan ook.

Als uw bedrijfsfilosofie mede oog heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dan sluit aanschaf van 'De Wonderkerstboom' daar mooi op aan.

Dus ondernemer: 'Doe mee en zet 'm op' voor het goede doel!

Voor uw bestelling kunt u gebruik maken van het formulier.
De betalingstermijn is 2 weken.

De uitgever verzorgt de facturering en directe en tijdige levering via DHL of PostNL. Hij is niet aansprakelijk voor eventuele vertraging ten gevolge van calamiteiten of de handelswijze van de expediteur.

Steun ons via uw webstie

Voor het slagen van onze actie is publiciteit van essentieel belang. Ook als u geen bestelling doet maar wel sympathiseert met onze actie kunt u ons daarbij helpen door hiervan op uw website melding te maken met een link naar deze actiewebsite.  Wij vermelden dan uw promotiesteun op onze website met een link naar uw website.

Beeld- en tekstmateriaal kunt u aanvragen via de contactpagina.

Steun ons via de sociale media

Als u sympathiseert met onze actie kunt u ook bijdragen aan het succes via Twitter en Facebook, bijvoorbeeld:
Doe mee met Actie W. en zet 'm op.
www.dewonderkerstboom.nl.

Vraag om doorzending van het bericht.

Financieel

De uitgever factureert het totale aantal bestelde boeken voor €9,95 per boek, gelijktijdig met  de levering. Dat bedrag wordt opgesplitst.

Wonderkerstboom Cover PNG Staand _smllDe verkoopprijs bedraagt €4,95, inclusief 6% BTW, exclusief verzendkosten.
Het giftbedrag van €5,- (BTW-vrij) wordt per goed doel gespecificeerd.

De uitgever scheidt verkoopomzet en ontvangen giften in zijn boekhouding en maakt het totaal bedrag van de giften aan het einde van de actie over naar het afgesproken goede doel (of doelen) en bevestigt dit schriftelijk aan uw bedrijf. Op die manier is de ontvangen gift voor de uitgever een voorschot, dat hij afdraagt. Dit is goedgekeurd door de Belastingdienst.

Fiscaliteit, ANBI of Sponsoring

Omdat het giftbedrag op de factuur wordt gespecificeerd, kunt u dit in uw boekhouding opnemen als gift. Indien het goede doel een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is, kunt u het giftbedrag aftrekken van de Vpb. Bij twijfel kunt u dit hier natrekken op internet.

In andere gevallen kan gebruik gemaakt worden van de sponsorregeling. Zie voor nadere informatie:
www.goededoelen.nl, www.meespierson.nl, www.notaris.nl

Uw accountant kan u ongetwijfeld adviseren over de methode die voor uw bedrijf het gunstigst is.

Terug naar Welkom