Verenigingen/scholen/kerken

Financiële zorgen? Zet 'De Wonderkerstboom' op, die helpt u

Veel verenigingen ontvangen gemeentelijke subsidie. Echter, ten gevolge van de economische crisis worden veel subsidies verlaagd of zelfs geheel beëindigd. Eindeloos contributies verhogen is geen reële optie. Bedrijven ondervinden ook de gevolgen van de crisis en verlagen hun sponsorbudget of schaffen dit af.

Voor clubs en verenigingen wordt het daardoor steeds moeilijker om de jaarlijkse begroting rond te krijgen. Sommige verenigingen zien zich genoodzaakt creatieve oplossingen te vinden en organiseren de meest uiteenlopende acties.

Ook veel kerkgenootschappen hebben het moeilijk door leegloop en vermindering van de jaarlijkse vaste bijdragen.

Bij scholen komt daar nog bij dat de ouders van leerlingen soms zelf financiële problemen hebben, waardoor hun bijdrage voor tal van schoolactiviteiten in het gedrang komt.
Een veel gehoorde vraag is:

Hoe komen we aan geld?

'De Wonderkerstboom' staat klaar om u te helpen.
Met dit prachtige Kerstboek op rijm voor kinderen van de basisschool heeft u een uitstekend verkoopproduct in handen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wat u kunt u doen

Vraag uw leden en vrijwilligers 'De Wonderkerstboom' te verkopen ten bate van uw club/vereniging, school, kerk of andere organisatie zonder winstoogmerk met een maatschappelijk doel.
U kunt er voor kiezen een deel van de opbrengst ten goede te laten komen aan een andere goededoelenorganisatie.

De uitgever heeft zelf geen winstoogmerk en stelt €5,- per verkocht boek ter beschikking.
U kunt zich aanmelden via de contactpagina.

Promotiepakket

De uitgever stuurt u per ommegaande nadere informatie en verkooptips. Tevens maakt hij afspraken met u over het aantal promotieboeken en flyers dat u nodig heeft voor uw verkoop-activiteiten en over de uiterste leveringsdatum.

Na ontvangst van uw betaling voor de promotieboeken van €4,95 (incl. 6% BTW) per stuk plus verzendkosten, ontvangt u een promotiepakket, bestaande uit de boeken, het benodigde aantal gratis flyers en bestelformulieren, waarop de gegevens van uw klanten worden vermeld.
Promotieboeken kunnen niet worden geretourneerd.
De betalingstermijn is 2 weken.

De uitgever verzorgt facturering en directe en tijdige levering via DHL of PostNLen is niet aansprakelijk voor eventuele vertraging ten gevolge van calamiteiten of de handelswijze van de expediteur.

Gratis boeken

Wonderkerstboom Cover PNG Staand _smllVoor iedere bestelde volle doos met 20 boeken worden de kosten van één boek van het promotiepakket in mindering gebracht op de totale factuurprijs, waardoor de promotieboeken gratis kunnen zijn.

Steun ons via uw webstie

Voor het slagen van onze actie is publiciteit van essentieel belang. Ook als u geen bestelling doet maar wel sympathiseert met onze actie kunt u ons daarbij helpen door hiervan op uw website melding te maken met een link naar deze actiewebsite. Wij vermelden dan uw promotiesteun op onze website met een link naar uw website.

Beeld- en tekstmateriaal kunt u aanvragen via de contactpagina.

Steun ons via de sociale media

Als u sympathiseert met onze actie kunt u ook bijdragen aan het succes via Twitter en Facebook, bijvoorbeeld:
Doe mee met Actie W. en zet 'm op.
www.dewonderkerstboom.nl.

Vraag om doorzending van het bericht.

Financieel

De uitgever factureert het totale aantal bestelde boeken gelijktijdig met de levering.
Bij volledige bestemming van de baten voor uw organisatie bedraagt de inkoopprijs €4,95 inclusief 6% BTW per boek, exclusief verzendkosten.

Uw winst voor de organisatie

Het boek mag verkocht worden voor de vastgestelde consumentenprijs van €9,95.
Het verschil van €5,- per boek is voor uw organisatie.

Bij gedeeltelijke bestemming van de baten voor uw organisatie specificeert de uitgever op de factuur de inkoopprijs (zie hierboven) en de afgesproken gift ( bijvoorbeeld €1,- of €2,- per boek) voor een ander goed doel naar keuze.

De uitgever maakt het giftbedrag voor het andere goede doel aan het eind van de actie over en bevestigt dit ter controle schriftelijk aan uw organisatie.

Terug naar Welkom