Particulieren

Wat kunt u doen

Koop in de winkel of bestel eenvoudig en snel via webshop

'De Wonderkerstboom' is in elke boekhandel en bij V&D te koop of te bestellen via de bekende webshops als www.BOL.com.  Interessante webshops zijn www.shop21.nl  en www.mannenvoorkika.nlVan de verkoopprijs €9,95 gaat maximaal €5,- naar de deelnemende goede doelen.

Doorverkopen voor een goed doel naar keuze

Het komt steeds meer voor dat particulieren acties opzetten voor een goededoelenorganisatie. Vaak hebben die een sportief karakter. De prestaties kan men sponsoren. Ook worden er vaak kleinschalige verkoopacties georganiseerd, soms met zelfgemaakte producten. Dit zijn zo maar een paar voorbeelden.

Maar wat nu als je niet in staat bent sportieve prestaties te leveren of handwerken, knutselen of schilderen niet je hobby is en je wilt je toch graag inzetten voor een goed doel?

De Wonderkerstboom biedt daarvoor een aantrekkelijke oplossing aan.

Ga het boek verkopen ten bate van het goede doel van uw keuze. Dit kan zijn een goededoelenorganisatie, een plaatselijk goed doel zoals (sport)club/vereniging, school, kerk of een combinatie van beide. Omdat het een Kerstboek is, behoeft uw verkoopactie niet lang te duren. Proeven hebben uitgewezen dat het boek een aantrekkelijk verkoopartikel is met een leuke prijs.

                                      Dus zet 'm op!

Is actieve verkoop te veel gevraagd? Overweeg dan te gaan fungeren als verkoopadres. Zo kunnen we een verkoopnetwerk opbouwen buiten de reguliere boekhandel om. Hiermee wordt het maximale giftbedrag voor het goede doel veilig gesteld.

U kunt zich via de contactpagina aanmelden bij de uitgever.
Deze stuurt u per ommegaande nadere informatie en praktische verkooptips.

Promotiepakket

Na ontvangst van uw betaling van €9,95 (incl. 6% BTW) plus verzendkosten, ontvangt u een promotiepakket, bestaande uit een exemplaar van het boek, benodigde gratis flyers en een bestelformulier, waarop u de gegevens van uw klanten vermeldt en de gewenste leveringsdatum.

Aflevering tegen vooruitbetaling
De uitgever verzorgt de facturering en na ontvangst van de betaling de tijdige levering via DHL of PostNL. De uitgever is niet aansprakelijk voor vertraging ten gevolge van calamiteiten of de handelswijze van de expediteur.

Gratis boek

Wonderkerstboom Cover PNG Staand _smllBij een bestelling van een volle doos met 20 boeken (meer mag natuurlijk ook) worden de kosten van het promotiepakket in mindering gebracht op de factuurprijs, waardoor het promotieboek gratis is.
De uitgever betaalt de verzendkosten.

Financieel

De uitgever factureert het totale aantal verkochte boeken voor €9,95 per boek voorafgaand aan de levering. Dat bedrag wordt opgesplitst.

De verkoopprijs bedraagt €4,95 inclusief 6% BTW per boek.
Het giftbedrag van €5,- (BTW-vrij) per boek wordt per goed doel gespecificeerd.

De uitgever scheidt verkoopomzet en ontvangen giften in zijn boekhouding en maakt het totaal bedrag van de giften aan het einde van de actie over naar het afgesproken goede doel (of doelen) en bevestigt dit schriftelijk ter controle.

Terug naar Welkom